title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title
Home

ΔΡΟΜΟΣ_ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ_2018

PDF

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 17η συνεχή χρονιά, το πρωί της Κυριακής 8 Ιουλίου 2018, ο Αγώνας Δρόμου Απολλοδώρου, τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, η Δ.Κ. Αιανής Δήμου Κοζάνης, και ο Σύλλογος Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής.

Την εκδήλωση στήριξαν οι Σύλλογοι της Αιανής: Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής «Η Πρόοδος», Σύλλογος Γυναικών Αιανής, Εμπορικός Σύλλογος Αιανής, Αθλητικός Σύλλογος Αιανής και οι Ποδηλάτες Αιανής. Επίσης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (Ο.Α.Π.Ν.) που χορήγησε 200 μετάλλια και ένα κύπελλο.

Οικονομικά στήριξε επίσης την εκδήλωση το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, δια της ΕΦΑ Κοζάνης.

Ο αγώνας πραγματοποιείται προς τιμήν του αρχαίου Αιαναίου δρομέα που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό στην Κυλλήνη της Αρκαδίας, καθώς επέστρεφε στην πατρίδα του, νικητής σε αγώνισμα δρόμου, όπως μας πληροφορεί ο επιγραμματοποιός Αντίπατρος ο Θεσσαλονικέας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη της άθλησης ως έκφρασης της καθημερινής μας ζωής, για την ισόρροπη ανάπτυξη πνεύματος και σώματος, χωρίς αποκλεισμούς φύλου ή ηλικίας, εθνικότητας ή θρησκείας, αλλά και η στήριξη των κλασικών ιδεωδών του αθλητισμού, που συνιστούν ο τίμιος αγώνας, η ευγενής άμιλλα και η χαρά της νίκης.

Η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε σημαντικές αλλαγές, που ήρθαν να προστεθούν σ’ αυτές της περσινής χρονιάς, στην προσθήκη δηλαδή του αγωνίσματος των 10.000 μ. και στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Έτσι, για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας μετατέθηκε από το απόγευμα του Σαββάτου στο πρωινό της Κυριακής, ικανοποιώντας αιτήματα αθλητών και δίνοντας παράλληλα την  ευκαιρία σε άτομα εκτός νομού, να κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στην Αιανή, έναν όμορφο και ιστορικό τόπο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Αλλαγή έγινε και στα αγωνίσματα, κρατώντας δύο καθαρά αγωνιστικούς δρόμους, των 5 και 10 χλμ., με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και βράβευση των τριών πρώτων θέσεων, χωριστά για άνδρες και γυναίκες. Με στόχο επίσης να ενθαρρύνουμε την συμμετοχή, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και όσων για κοινωνικούς ή άλλους λόγους διστάζουν να λάβουν μέρος, κρατήσαμε ως μη αγωνιστικούς δρόμους δυναμικού βαδίσματος τα 3.000 και τα 1.000 μέτρα, χωρίς βράβευση των πρώτων θέσεων, απαλλάσσοντας τους συμμετέχοντες από το άγχος της πρωτιάς και δίνοντάς τους την ευκαιρία με απολαύσουν με το δικό τους ρυθμό το πανέμορφο φυσικό τοπίο στο ρέμα του Χάντακα, που περιτρέχει την αρχαία Αιανή. Φέτος, επίσης, μετά από αρκετά χρόνια, με την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Αιανής, ο τερματισμός του Αγώνα έγινε μπροστά στο άγαλμα του δρομέα Απολλοδώρου, έργο που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Θάνος Καρώνης, το 2008, στο πλαίσιο Εργαστηρίου – Συμποσίου γλυπτικής του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής. Τέλος, προστέθηκαν events, προς τέρψιν των αθλητών, όπως η μουσική στον αρχαιολογικό χώρο της βασιλικής νεκρόπολης. Η τελετή απονομής των βραβείων και το δαφνοστεφάνωμα των αθλητών έγιναν στην κεντρική πλατεία Αιανής. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε επίσης έπαινος, καπέλο και απλό μπλουζάκι, ενώ στους αθλητές των 5 και 10 χλμ., δόθηκε αθλητική μπλούζα.

Ο Αγώνας Δρόμου Απολλοδώρου δεν ήταν ποτέ μια καθαρά αθλητική εκδήλωση, και αυτό το χαρακτήρα επιδιώκουμε να κρατήσουμε και να προβάλλουμε. Είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, που συνδέει την Αρχαιότητα με το σήμερα, έχοντας ως παράλληλο στόχο την προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, όπως και του πολιτισμικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής. Άλλωστε, όλα τα έργα πολιτισμού και τα όποια οφέλη τους, οφείλουν να έχουν ως τελικό αποδέκτη την κοινωνία.

Στη φετινή διοργάνωση του Δρόμου Απολλοδώρου ενεπλάκη ενεργά και μοιράστηκε μαζί μας την αγωνία και το δικό μας καθημερινό μαραθώνιο ένας μεγάλος αθλητής του στίβου, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και τη συμμετοχή του στον Αγώνα. Είναι ο Μιχάλης Παρμάκης: Πρωταθλητής του Μαραθωνίου με 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Για τη στήριξή του, η Εφορεία προσέφερε στον αθλητή ως συμβολικό δώρο ένα πήλινο ελληνιστικό γυναικείο ειδώλιο της περιοχής, αντίγραφο του Τ.Α.Π.Α., με ευχές για πρόκριση στους επόμενους Ολυμπιακούς και κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Τη στήριξή τους στην εκδήλωση παρείχαν συμβουλευτικά αλλά και με μηνύματά τους προς την Εφορεία, τα οποία αναγνώστηκαν στην τελετή απονομής, και οι σημαντικοί επίσης αθλητές του στίβου Γιώργος Θεοδωρίδης και Ζήσης Μάρας, οι οποίοι λόγω άλλων υποχρεώσεων τους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν.

Οι συμμετέχοντες έφτασαν φέτος τον αριθμό των 200 ατόμων και ήταν ηλικίας από κάτω των 3 ετών έως άνω των 70. Οι συμμετοχές κατανέμονται ως εξής: 43 άτομα στα 10 χλμ., 49 στα 5 χλμ., 48 στα 3 χλμ., και 60 στον παιδικό δρόμο. Ταξίδεψαν στην Αιανή από την Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα, τα Γρεβενά, την Καστοριά, τα Τρίκαλα, την Λάρισα, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, τα Σέρβια, το Βελβεντό, και το Πρωτοχώρι, αλλά και από την Αμερική.

Στον αγώνα έλαβε μέρος, όπως κάθε χρόνο, η ομάδα των ομογενών και αμερικανών φοιτητών του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Οι φοιτητές επισκέφθηκαν την Αιανή και την Κοζάνη συνοδευόμενοι από τον κ. Ηλία Τομάζο, πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας «ΠΑΙΔΕΙΑ» των Η.Π.Α., και άλλους καθηγητές τους. Στην αποστολή προσφέρθηκε από το Σύλλογο «Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής» και την Πρόεδρό του και επίτιμη Προϊσταμένη  του ΥΠΠΟΑ, κ. Γ. Καραμήτρου – Μεντεσίδη, ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Συμμετοχή στον Αγώνα, ως αθλητές και ως εθελοντές, είχαν και τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Δομής της Άρσις στην Αιανή, ανταποδίδοντας παράλληλα συμβολικά τη φιλόξενη αγκαλιά που τους παρέχει η Αιανή και η Εφορεία.

Η ΕΦΑ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, τους φορείς και τους συλλόγους που στήριξαν την εκδήλωση συντελώντας στην επιτυχία της.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον γιατρό κ. Χάρη Μεντελή, στο ΕΚΑΒ, στην Τροχαία Κοζάνης, στη Δημοτική Αστυνομία, τον Τοπικό Αστυνόμο Αιανής, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας (ΕΡΑΔΥΜ) και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ).

Χορηγοί της φετινής εκδήλωσης ήταν:

Η Εταιρία ΓΕΩΕΛΛΑΣ, που κάλυψε μέρος της αγοράς των καπέλων.

Εταιρεία, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, η οποία κάλυψε επίσης μέρος της αγοράς των καπέλων.

Το supermarket – οικοδομικά – εμπορία ποτών Αφοί ΒΛΑΧΟΥ, που χορήγησε νερά.

Οι συνεταιρισμοί Βελβεντού, ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα, που προσέφεραν φρούτα (ροδάκινα velvita).

Το catering ΛΕΜΟΝΙ, που προσέφερε τα εδέσματα.

Το κατάστημα γκουρμέ Αιανής, που προσέφερε εδέσματα.

Η Εταιρεία alfa που προσέφερε τυροπιττάκια.

H ΔΕΗ Α.Ε., που στηρίζει σταθερά όλες τις δραστηριότητες της Εφορείας.

Η Εταιρεία Bonatti και J&P Avax, που χορήγησαν νερά, χυμούς και τα δύο μεγάλα μπάνερ της εκδήλωσης.

Μεγάλος χορηγός της φετινής εκδήλωσης υπήρξε η Εταιρεία ΜΕΤΕ Α.Ε. που χορήγησε τα μπλουζάκια του Αγώνα.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται και αφιερώνεται στο μόνιμο και έκτακτο προσωπικό της ΕΦΑ Κοζάνης, που όπως πάντα έδωσε τα μέγιστα για την οργάνωση και σωστή διεξαγωγή των αγώνων, και ιδιαίτερα στους εθελοντές που έφτασαν φέτος τον αριθμό των 50 ατόμων. Το γενικό συντονισμό είχαν φέτος η αρχαιολόγος Δήμητρα Κοτσαχρήσου και η τοπογράφος Σοφία Βλαχοπούλου. Η αφίσα είναι έργο της αρχιτέκτονα Ελισάβετ Γρηγοράκου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλο τον κόσμο που με την παρουσία του στήριξε την εκδήλωση και μας έδωσε το κουράγιο να συνεχίσουμε, καταστώντας σταδιακά την Αιανή το επίκεντρο του πανελλαδικού και ευρύτερου αρχαιολογικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν:

10 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ

1. ΠΑΡΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 39:47

2. ΡΟΒΥΘΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 44:51

3. ΠΡΑΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 48:31

 

10 χλμ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. ΜΑΡΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 1:01:20

2. ΤΣΟΥΠΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 1:05:30

3. ΣΤΑΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1: 08

 

5 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ

1. ΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 22:41
1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 22:41

2. ΑΡΑΓΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 23:26

3. ΠΑΝΙΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 23:51

5 χλμ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ 28:58

2. ΖΙΝΤΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 31:17

3. ΔΡΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 31:46

 

TΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ 10km ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

 

TΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ 5km ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

 

Τέλος, ενημερώνουμε τους αθλητές ότι μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα των Αγώνων τις προσεχείς ημέρες, από την επίσημη ιστοσελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής.

 

Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες, πέραν των όσων συνοδεύουν το δελτίο τύπου,  να επικοινωνήσει με τον κ. Κώστα Μύρο, στο τηλ. 24610/98800-801 (εσωτ. 5)

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΩΝ 10km ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


DSC_0079.jpgDSC_0089.jpgDSC_0111.jpgDSC_0129.jpgDSC_0147.jpgDSC_0151.jpgDSC_0169.jpgDSC_0199.jpgDSC_0218.jpgDSC_0244.jpgDSC_0297.jpgDSC_0344.jpgDSC_0370.jpgDSC_0394.jpgDSC_0470.jpgDSC_0480.jpgDSC_0486.jpgDSC_0491.jpgDSC_0515.jpgDSC_0528.jpgDSC_0537.jpgDSC_0552.jpgDSC_0554.jpgDSC_0562.jpgDSC_0566.jpgDSC_0580.jpgDSC_0586.jpgDSC_0589.jpgDSC_0599.jpgDSC_0603.jpgDSC_0609.jpgDSC_0612.jpgDSC_0619.jpgDSC_0623.jpgDSC_0626.jpgDSC_0635.jpgDSC_0636.jpgDSC_1878.jpgDSC_1912.jpgDSC_1940.jpgDSC_1959.jpgDSC_2057.jpgDSC_4629.jpg


 


! Kάντε κλικ στη κάθε φωτογραφία για προβολή σε μεγαλύτερη ανάλυση

 

 


Την προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να την κατεβάσετε  από εδώ


Την αφίσα του αγώνα μπορείτε να την κατεβάσετε  από εδώ

 

Την αίτηση συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

 

Τo χάρτη για την διαδρομή των 10 km μπορείτε να την κατεβάσετε  από εδώ

 

Τo χάρτη για την διαδρομή των 5 km μπορείτε να την κατεβάσετε  από εδώ

 

Τo χάρτη για την διαδρομή των 3 km μπορείτε να την κατεβάσετε  από εδώ

 


 

 

 

Επικοινωνία

Ταχ. Δ/νση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Αιανή Κοζάνης 501 50

Τηλ./Fax: 24610-98800/1

E-mail: efakoz@culture.gr

         

EΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ


ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 9:00

στο Αρχοντικό του  Γρ. Βούρκα &

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 10:00

στην Αρχαιολογική Συλλογή της Κοζάνης

για περισσότερα πατήστε εδώ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ WORKSHOP

στη Σιάτιστα

 Κυριακή  26 Νοεμβρίου από τις  10:30

για περισσότερα πατήστε εδώ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

ΑΠΟ Τρίτη 10 έως Πέμπτη 12  Οκτωβρίου

από τις  9:00 έως 13:00  

για περισσότερα πατήστε εδώ


ΕΗΠΚ  "Οινογνωσία: Ιστορικές και Σύγχρονες Μαρτυρίες"

στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Σάββατο   23 Σεπτεμβρίου 17:30  

για περισσότερα πατήστε εδώ


ΗΜΕΡΙΔΑ " Τα Χρώματα της Σιάτιστας"

στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιάτιστας

Σάββατο  23 Σεπτεμβρίου  09:20 εώς 18:00  

για περισσότερα πατήστε εδώ


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ"

στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Τετάρτη  23 Αυγούστου 21:00  

για περισσότερα πατήστε εδώ


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  2023

με την Μουσική εκδήλωση "Η ΞΕΝΙΤΙΑ"

στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Τρίτη 1 Αυγούστου 21:00  

για περισσότερα πατήστε εδώ


Το θεατρικό έργο "Οιδίποδος Γένος: Η κατάρα των Λαβδακιδών"

στην Αρχαιολογική συλλογή Κοζάνης

Σάββατο 22 Ιουλίου 20:00  

για περισσότερα πατήστε εδώ

 Το θεατρικό έργο "Λιγνίτη Τόπος ή Τι;"

στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Δευτέρα & Τρίτη Ιουλίου 21:15  

για περισσότερα πατήστε εδώ

 Το αρχαιολογικό έργο στην Απιδέα Βοΐου

Δευτέρα 12  Ιουνίου  11:00  στο

Δημοτικό σχολείο Απιδέας

για περισσότερα πατήστε εδώ

 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πέμπτη 25 Μαΐου  έως 28 Μαΐου

10:00-14:00 στο Μακεδονικό

Τάφο  Σπηλιάς Εορδαίας

για περισσότερα πατήστε εδώ


 ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου   10:00-12:00

 Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

για περισσότερα πατήστε εδώ


 Άνοιγμα του Μακεδονικού Τάφου Σπηλιάς Εορδαίας

Το Σάββατο  29  Απριλίου  9:00-14:00

για περισσότερα πατήστε εδώ


Ημερίδα "Ζωγράφοι της Εράτυρας

(Σέλιτσας): Από τον 18ο στον 19ο αιώνα"

Σάββατο 4 Μαρτίου

για περισσότερα πατήστε εδώ


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

για περισσότερα πατήστε εδώΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  2022

για περισσότερα πατήστε εδώ


 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 2022

για περισσότερα πατήστε εδώΕΗΠΚ 2022 ΨΗΦΙΑΚΗ

ΔΡΑΣΗ «Τα άγνωστα Καμβούνια»  

για περισσότερα πατήστε εδώ


«Κυριακάτικες ιστορίες στο χωριό»

 ο Μακεδονικός Τάφος της Σπηλιάς την Κυριακή 28 Αυγούστου 

 κατά τις ώρες 14:30-16:30 θα είναι 

 είσοδος στο κοινό ελεύθερη

για περισσότερα πατήστε εδώ


ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ 2022

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ

ΜΑΚΗ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

THN ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

 ΣΤΟ ΑΡΧ.ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ

για περισσότερα πατήστε εδώ


 Όλη η Ελλάδα  ένας Πολιτισμός  2022               

 Παιδική Θεατρική Παράσταση 

27 & 28 Ιουλίου την Τετάρτη & Πέμπτη στις 9:00 μ.μ.

 στον Αύλιο χώρο του Αρχ. Μουσείου Αιανής

για περισσότερα πατήστε εδώ

 


ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

 ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΜΑΙΟΥ

για περισσότερα πατήστε

 εδώ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2022

 ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΣΤΟ  ΑΡΧ.ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ

για περισσότερα πατήστε εδώ

Ωράριο Λειτουργίας


Δευτέρα ως Παρασκευή 8.30 – 15.30.

Σάββατο – Κυριακή: 8.30 – 15.30

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Online

Έχουμε 127 επισκέπτες συνδεδεμένους

FOOTER_LINE1 Designed by JoomlArt.com.